Χαιρετισμός

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, από 10 έως 13 Οκτωβρίου 2019.

  Οι ραγδαίες εξελίξεις στη βασική έρευνα, η εισαγωγή νέων ενδοσκοπικών ή μη τεχνικών καθώς και η ανακάλυψη πρωτοποριακών θεραπευτικών επιλογών στη Γαστρεντερολογία καθιστούν απαραίτητη τη συνεχή πληροφόρηση. Το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας μας αποτελώντας θεσμό για την ελληνική Γαστρεντερολογία αποτελεί ένα κομβικό σημείο εκπαίδευσης και ενημέρωσης πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις.

  Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας να αποτελέσει ένα βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση του επιστημονικού έργου των Ελλήνων Γαστρεντερολόγων και να καλύψει τις επιστημονικές απαιτήσεις του κλάδου, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον. Παράλληλα οφείλει να προάγει και να διευκολύνει την κοινωνική αλλά και την επαγγελματική επικοινωνία μεταξύ των μελών της Εταιρείας μας καθώς και με συναδέλφους συναφών ειδικοτήτων.

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και ελεύθερες και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις σε κλινικό, ενδοσκοπικό και ερευνητικό επίπεδο. Επίσης, όπως κάθε χρόνο, θα διοργανωθούν από τους αντίστοιχους επιστημονικούς φορείς το Μετεκπαιδευτικό και το Νοσηλευτικό Σεμινάριο. Η τελική όμως επιτυχία ενός συνεδρίου εξαρτάται κυρίως από τη συμμετοχή και την παρουσία των συνέδρων. Εμείς δεσμευόμαστε για ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, αλλά προσβλέπουμε στη δική σας ενεργό συμμετοχή, τόσο με την παρουσία σας όσο και με την υποβολή επιστημονικών εργασιών.

  Η Αλεξανδρούπολη και γενικότερα η Θράκη, η γη του Ορφέα και του Δημόκριτου, με τις πανέμορφες γωνιές τους σας περιμένουν και σας υπόσχονται να σας προσφέρουν μια μοναδική διαμονή.

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
  Κωνσταντίνος Μιμίδης
  Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
  © 2020 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας